ΓΕΛΩΣ (BIOΓΡΑΦΙΑ & ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ)

            gelwssite2mikro

                                                                                                                       

O Γέλως γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1979 στα Τρίκαλα. Λόγω της δουλείας του πατέρα του έζησε για ένα διάστημα 2 χρόνων στα Τρίκαλα και την Αθήνα και έπειτα στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας μέχρι και το 1987. Αφού επέστρεψε στην Αθήνα (Γαλάτσι) άρχισε να γνωρίζει την hip hop / rap κουλτούρα στις αρχές των 90’s από τα βυνίλια του αδερφού του δίνοντάς του το ερέθισμα να ασχοληθεί με αυτό το είδος μουσικής. Η γνωριμία του με τους Terror X Crew στην αρχή κάπου το '95 και έπειτα με τους Ζωντανούς Νεκρούς, τον έκανε να καταλάβει πως αυτό που του άρεσε περισσότερο είναι το να γράφει στίχους και να ερμηνεύει.

 

AΛΦΑ ΓΑΜΑ (1999-2002): Η μετέπειτα γνωριμία του στο Γαλάτσι με τον Εισβολέα και σε συνδιασμό με το πηγαίο ταλέντο και των δυο, έδωσε το έναυσμα στο να δημιουργηθεί το σχήμα της Σκοτεινής Πλευράς. Ενώ ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα τους κομμάτια, το σχήμα αρχικά δεν προχώρησε διότι σχηματίστηκε αρκετά σύντομα την ίδια εποχή, το συγκρότημα των Άγνωστων Γνωστών (Ταραξίας – Εισβολέας – Γέλως – Dj Jimmy Dee) ένα σχήμα όπου μέχρι και σήμερα πολλοί αναπολούν. Aφού κυκλοφόρισαν το πρώτο τους EP το 2000 από την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – FM RECORDS, «ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ», το συγκρότημα έκανε τέτοια επιτυχία όπου ένα άλλο ροκ γκρουπ τους έκανε μύνηση λόγω του ότι είχε το ίδιο όνομα πηγαίνοντας στα δικαστήρια για την διεκπαιρέωση του ζητήματος. Για αυτό το λόγο το ίδιο σχήμα μετονομάστηκε σε «ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ» όπου πάλι απο την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – FM  RECORDS, το συγκρότημα κυκλοφόρισε το 2001 ίσως ένα από τα καλύτερα και πιο κλασικά albums στην ιστορία του Ελληνικού hip hop, το «ΑΓΝΩΣΤΟΦΟΒΙΑ». Μαζί με το album ακολούθησαν και 2 video κλιπς σε σκηνοθεσία του ALX, το «Νεοέλληνα Ακου» και το «Αρκετά για να μαθαίνεις» με το δεύτερο να γίνεται κατακρητέο απο κάποια media για σατανισμό, ναρκωτικά, αυτοκτονίες και να ασκείται άσχημη κριτική στο Γέλω και το Ταραξία για την κακιά επιρροή τους προς τους νέους. Μετά από πολλά επιτυχημένα lives και συνεντεύξεις το συγκρότημα διασπάστηκε κάπου το 2002 με τον Γέλω να αποστασιοποιείται από τη μουσική γενικά, τον Εισβολέα να συνεχίζει να παράγει μουσική, τον Ταραξία να πηγαίνει στο στρατό και τον Dj Jimmy Dee να αποστασιοποιείται και αυτός από το συγκρότημα.

2002-2004: O Γέλως θεωρήθηκε πως ήταν ανενεργός αλλά παρόλα αυτά συμμετήχε σε κάποια projects άλλων καλιτεχνών / rappers.

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ (2004 –    ) : Στις αρχές του 2004 ο Εισβολέας πλαισιώνει το Γέλω με γνώμονα τη συνέχεια της Σκοτεινής Πλευράς και με αυτό επαναφέρει το Γέλω πίσω στο να ξανά ασχοληθεί εξωλοκλήρου σε νέα παραγωγή τραγουδιών. To γκρουπ ξεκινάει κάποια lives, το 2005 κυκλοφορεί ένα mixtape από τα live που έκανε στο οποίο διαλέγονται tracks τα οποία δεν θα συμπεριλαμβάνονταν στο LP που σχεδίαζαν να κυκλοφορίσουν μετέπειτα. Ο ΑLX σκηνοθετεί και δημιουργεί το κλιπ «Κάνε Πίσω» το 2006 το οποίο ήταν και το 1ο track του mixtape και συμματοδοτεί το LP που μαγειρεύεται στην Ηχοκρατορία. Παρόλο που οι ηχογραφίσεις, η μίξη όπως και το mastering του δίσκου είχαν τελειώσει, ο δίσκος «ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΖΩΗΣ» κυκλοφόρισε το Δεκέμβριο του 2007 (ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – F.M. RECORDS) κυρίως λόγω της καθυστέρησης στο να παρθόυν τα δικαιώματα για το track «Αναμνήσεις» από την εταιρία δικαιωμάτων της Βίκυς Λέανδρος. Το track έγεινε άμεσα και video τον Δεκέμβριο του 2008 το οποίο επιμελήθηκε ο Fakin Quits και αγαπήθηκε πολύ από το κόσμο. Στα live συμμετήχε και ο Dj Bedman σαν dj του συγκροτήματος. Γενικά το Πολεμιστές Ζωής θεωρήθηκε αρκετά σύντομα κλασικό σε μικρό διάστημα από την ημέρα κυκλοφορίας του. Το συγκρότημα παρουσίασε αρκετές φορές το Πολεμιστές Ζωής ζωντανά στο κοινό και η αλήθεια είναι πως όπως και στους Αλφα Γάμα όπου είναι δύσκολο, περιμένει ακόμα ένα album από την Σκοτεινή Πλευρά.

 

SOLO: Ο Γέλως ξεκίνησε από το 2007 να γράφει σε παραγωγές του αδερφού του Dj Bedman και να χτίζει μία σειρά από tracks. ‘Ετσι από εκείνη την χρονία τελειώνοντας το «Μια Συνιθισμένη μέρα» μπήκε το πλάνο στο να τελειοποιηθεί το «Μεταξύ Ουρανού Και Γης». Τα 2 αδέρφια συμφώνησαν στο να κυκλοφορίσει το album από την Ηχοκρατορία και τον Dj Alx. Αφήνοντας περίπου 14 tracks εκτός, το καλοκαίρι του 2010 ο Fackin Quits με την ομάδα του επιμελήθηκαν το video για το track «Του Δρόμου Η Τέχνη», ένα track το οποίο υμνεί το graffiti. Ταυτόχρονα ακολουθεί η δωρεάν μέσα από το internet κυκλοφορία του «Όλα για το Δήθεν» και το Σεπτέμβριο του 2010 έρχεται το album «Μεταξύ Ουρανού Και Γης» από την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ-ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ. Τον Οκτώβριο του 2011 έρχεται το 2ο video με τον ομώνυμο τίτλο του δίσκου όπου το video επιμελήθηκε αυτή τη φορά ο Ματ_Μιλτιάδης.

Από τις αρχές του 2012 έχοντας αλλάξει 4 studio μέχρι και το τέλος του 2013, χτιζόταν ο επόμενος δίσκος του Γέλου. Τέλη του 2013 πάρθηκε η απόφαση στη δημιουργία αυτού του site έτσι ώστε όλη σχετική πληροφόριση και κυκλοφορία του album να γίνει εντελώς δωρεάν μιας και η δισκογραφία πλέον έχει αλλάξει. Το καλοκαίρι του 2014 εντελώς διαδικτυακά παρουσιάστηκαν 3 tracks (Eκτός Ορίων – Νothing but the Music – Πες πως Φταίω) και τέλη Σεπτεμβρίου του 2014 το video «Αλλιώς το Γνώρισα» όπου επιμελήθηκε ο Mατ_Μιλτιάδης. Το Φεβρουάριο του 2015 ήρθε από το www.gelws.gr το «Εκτός Ορίων» όπου για πρώτη φορά ο Γέλως έδωσε ένα album δωρεάν και γιαρτάζοντας με αυτό τον τρόπο τα 15 χρόνια παρουσίας του στη δισκογραφία.

 

Eχει συνεργαστεί μέχρι τώρα με τους παρακάτω καλλιτέχνες:

Dj Bedman, Εισβολέας, Esterina, Rsn, Dj Alx, Τάκι Τσαν, Ταραξίας, Dj Jimmy Dee, Detro, Spike69, Rmado, Λόγος Απειλή, Dj Royal K, Kebzer, Eversor, Xino, Dj CutBrawl, Βασιλική Ξεστέρνου, Dj Land Roland, Φορτσάτος, Χαρμάνης, Dash, Bouklas, Fanis Afanis, Bήτα Πεις, Word Of Mouth, Professional Sinnerz, Dopemonx, Dj The Boy, Sadomas, OneWay, 100%.

‘Ηταν επίσημο μέλος στην Ηχοκρατορία και στην Τomahok έχοντας υποστιρίξει την ομάδα Zoltan Tribe και Phatt Caps σε events και σε tracks.

Παρακάτω είναι η δισκογραφία του με τα credits των καλλιτεχνών που συμμετήχαν σε αυτές τις δουλειές επιλέγοντας πάντα τα boombap μονοπάτια


 

      

GELOS DISCOG 1a

 

To 2000 οι Γέλως – Εισβολέας – Ταραξίας και Dj Jimmy Dee κυκλοφορούν το πρώτο τους EP σαν ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ με το Νεοέλληνα Άκου από την FM RECORDS / HXOKPATOPIA. Το ΕΡ περιέχει 5 κομάτια και 2 instrumental. H μουσική παραγωγή ανήκει στον Ταραξία τα cuts στον Dj Jimmy Dee και η μίξη στον Dj Alx.

 
 

Το tracklist του EP:

1. TΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

2. ΔΙΚΑΣΜΑ

3. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ

4. ΜC's & DJ's

5. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ (Ορχηστρικό) 

5. MC's & DJ's (Oρχηστρικό)

 
 
 

       AGNOSTOFOBIA

 

Το 2001 αφού στο συγκρότημα έγεινε μήνυση από κάποιο άλλο με το ίδιο όνομα, η ίδια ομάδα μετονομάζεται σε ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ και κυκλοφορούν το ΑΓΝΩΣΤΟΦΟΒΙΑ  απο την FM RECORDS / HXOKPATOPIA.  To LP περιέχει 17 κομάτια μαζί με το intro / outro , η μουσική παραγωγή ανήκει στον Ταραξία τα scratch του δίσκου στον Dj Jimmy Dee και η μίξη στον Dj Alx. Στο δίσκο υπάρχουν και συμμετοχές απο τους ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ (ZN), Χαρμάνης (ZN) και από τον DASH (Παρεμβολές). Τον συγκεκριμένο δίσκο πολύς κόσμος τον θεωρεί κλασικό και μπορεί κάποιος να τον αγοράσει από εδώΟ δίσκος πούλησε πάνω από 15 χιλιάδες κόπιες.

 

To tracklist του CD:

1. EIΣΟΔΟΣ

2. ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΤΕΤΡΑΔΑ

3. ΔΕΥΤΕΡΟΝ

4. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ

5. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

6. ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ

7. ΔΗΛΩΣΗ

8. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ

9. ΑΝΑΘΕΜΑ

10. ΑΝΗΘΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΥΛ feat. ΧΑΡΜΑΝΗΣ

11. ΕΤΣΙ ΤΟ ΖΩ

12. ΑΓΝΩΣΤΟΦΟΒΙΑ

13. ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

14. ΜΑΥΡΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ feat. TAKI TΣΑΝ

15. ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ feat. DASH

16. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ

17. ΕΠΙΛΟΓΟΣ

 
 

SKOTINI MIXTAPE

 

Tο 2005 αφού ακολούθησε η διάλυση των ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ, ξαναπαρουσιάστηκε το αρχικό σχήμα πριν δημιουργηθούν οι Αλφα Γάμα και ήταν αυτό της Σκοτεινής Πλευράς το οποίο αποτελείται απο τους Εισβολέα και Γέλω. Το δύδιμο κυκλοφορεί ένα CD σε μορφή MIXTAPE το οποίο είχε 14 tracks με το ένα να είναι ενα Mixtrack και να υποδείχνει το τι έπεται στη συνέχεια. Κυκλοφόρισε τελείως  ανεξάρτητα με την μουσική παραγωγή να ανήκει στον Εισβολέα. Στο mixtape συμμετέχουν επίσης οι Φορτσάτος (ΒΠΕΙΣ) & Φάνης Αφανής.

 

Το tracklist του mixtape:

1. ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ

2. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ FLOW

3. ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ feat. ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ

4. Ε ΚΑΙ ΤΙ

5. ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΗ

6. ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

7. ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ 'ΣΥ

8. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ

9. ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ

10. ΜΙΧΤRACK Η ΠΟΛΙΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ

11. ΜΟΒΒ DEEP - LITTLES P (ISVO PROD)

12. EΡΩΤΑ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ (INSTRUMENTAL)

13. EΛΗΦΘΗ - feat. FANIS AFANIS

15. OΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ

 
Download from here Σκοτεινή Πλευρά Mixtape Vol.1
 

POLEMISTES ZOIS

 

Το 2007 η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ (Εισβολέας & Γέλως),  κυκλοφορεί το ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΖΩΗΣ μέσω της FM RECORDS / HXOKPATOPIA. Ο δίσκος αποτελείται από 8 skits και 14  tracks. H μουσική παραγωγή ανήκει στον Εισβολέα αλλά και με συμμετοχές από τους Dj ALX & Dj Bedman.  Επίσης στο δίσκο συμμετέχουν οι Εστερίνα και ο ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ (ΖΝ). Τη μίξη του δίσκου την ανέλαβε ο Dj Alx και ο δίσκος έγεινε γρήγορα κλασικός και αγαπήθηκε από το κοινό. Μπορεί κάποιος να αγοράσει τον δίσκο από εδώ.

 

Το tracklist του CD:

1. O ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ  (intro - prod Dj Alx)

2. ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ    (Prod Εισβολέας)

3. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ  (Prod Εισβολέας)

4. Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ  (skit prod Dj Alx)

5. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ  (Prod Εισβολέας)

6. ΕΔΩ   (Prod Eισβολέας)

7. ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ   (skit Prod Dj Alx)

8. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ feat. ESTERINA   (Prod Εισβολέας)

9. Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ  (Skit Prod Dj Alx)

10. ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΙ   (Prod Eισβολέας)

11. ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ   (Prod Εισβολέας)

12. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΑΤΑ   (skit Prod Dj Alx)

13. ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΚΗ   (Prod Εισβολέας)

14. ΕΠΙΤΥΧΙΑ   (Prod Dj Bedman)

15. ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ...  (skit Prod Dj Alx)

16. ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΖΩΗΣ feat. ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ (Prod Εισβολέας)

17. ΚΑΜΙΑ...    (skit Prod Dj Alx)

18. ΦΥΛΑΚΗ    (Prod Dj Bedman & Εισβολέας)

19. ΖΩΗ ΜΙΚΡΗ (Prod Dj Alx)

20. ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (Prod Εισβολέας)

21. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ (Skit Prod Dj Alx)

22. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ (prod Εισβολέας)

  
  METAKSY
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To 2010 O Γέλως κυκλοφορεί τον πρώτο του προσωπικό δίσκο ο οποίος ονομάζεται Μεταξύ Ουρανού και Γης. Κυκλοφόρισε από την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ μέσω του Μουσικού Ταχυδρομίου και αποτελείται απο 17 tracks. Tην Μουσική Παραγωγή την ανέλαβε ο Dj Bedman αλλά δεν λείπουν και συμμετοχές από τον Κebzer, τον Εversor, Dj Land και την Βασιλική Ξεστέρνου. Επίσης συμμετέχουν και οι Εστερίνα, Εισβολέας, Τακι Τσαν & Χino. Η μίξη του δίσκου έγεινε από τον Dj Alx και ικανοποίησε το κοινό του όπου περίμενε τόσο καιρό για το πρώτο solo δίσκο του.

 
 

To tracklist του cd:

1. ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ   (Prod Dj Bedman)

2. ΨΗΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ   (Prod Dj Bedman)

3. ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ feat. ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & XINO   (Prod & cuts Dj Bedman)

4. ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ feat. ΕSTERINA   (Prod Dj Bedman)  

5. ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ   (Prod Dj Bedman)

6. ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ   (Prod & Stabs Dj Bedman)

7. ΚΙ ΑΝ ΦΟΡΕΣ feat. ΕSTERINA   (Prod Dj Bedman)

8. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ  (Prod & Cuts Dj Bedman)

9. ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ feat. ΕSTERINA  (Prod Dj Bedman)

10. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ feat. ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ   (Prod Dj Bedman)

11. ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ feat. ΕSTERIΝΑ   (Prod Dj Bedman)

12. ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑ   (Prod Dj Bedman)

13. ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Η ΤΕΧΝΗ   (Prod Dj Land - Cuts Kebzer)

14. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ   (Prod Kebzer)

15. Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ feat. TAKI TΣΑΝ   (Prod Dj Bedman)

16. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ   (Prod Βασιλική Ξεστέρνου, Kebzer, Dj Bedman - Cuts Dj Bedman)  

17. A BETTER WORLD   (Prod Eversor)

 
 
                                 1. EKTOS ORIWN FRONT 

10 Φεβρουαρίου 2015 (4.5 χρόνια μετά το Μεταξύ Ουρανού Και Γης) και ο Γέλως επανέρχεται με το 2ο σόλο του Εκτός Ορίων. Το συγκεκριμένο project, αφού πέρασε από "40 κύματα" αποφασίστηκε να κυκλοφορίσει εντελώς δωρεάν κάτι που ο Γέλως έκανε για πρώτη φορά μέσα από το gelws.gr. Στο δίσκο συμμετέχουν οι Λόγος Απειλή, Rmado, Esterina, Spike69 & Detro. Η μουσική παραγωγή έγεινε από τον Dj Bedman στο μεγαλύτερο κομμάτι του δίσκου έχοντας και μία συμπαραγωγή με τον Εισβολέα και ένα beat από τον Rsn. Στα scratch του δίσκου συμμετέχουν οι Dj Royal K, Rsn & Dj Bedman. H μίξη και το mastering έγειναν από τον Rsn.

Τracklist:

01. ΝΑ 'ΜΑΙ ΠΑΛΙ   (Prod Εισβολέας & Dj Bedman)

02. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟ ΖΗΤΑ feat. Dj Royal K   (Prod Dj Bedman)

03. ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑ   (Prod Dj Bedman - Cuts Dj Bedman & Rsn)

04. MΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ feat. RSN (Prod - Cuts Rsn)

05. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ feat. ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΙΛΗ   (Prod Dj Bedman)

06. NOTHING BUT THE MUSIC feat. RSN   (Prod Dj Bedman - Cuts Rsn)

07. ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ feat. Dj BEDMAN   (Prod - Stabs Dj Bedman)

08. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ feat. ARMADO  (Prod Dj Bedman)

09. KANEIΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ feat. ESTERINA  (Prod Dj Bedman)

10. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ   (Prod Dj Bedman)

11. ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ   (Prod Dj Bedman)

12. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ feat. SPIKE 69   (Prod Dj Bedman)

13. ΠΕΣ ΠΩΣ ΦΤΑΙΩ   (Prod Dj Bedman)

14. Η ΜΑΧΗ feat. DETRO   (Prod Dj Bedman)

 

Πρόσθετες πληροφορίες