ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ - ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΖΩΗΣ (ΟUT NOW) - 2007

polemistes2

Ένα crew που έγραψε την δική του ιστορία στην Ελλάδα από δύο κορυφαίους του είδους. Εισβολέας και Γέλως, τα δύο τρίτα των θρυλικών Άλφα Γάμα αφήνουν κατά μέρος την solo ή παράλληλη πορεία τους και υπενθυμίζουν στο πολυάριθμο κοινό τους, ότι το rap, είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Όσο περνούν τα χρόνια γίνεται καλύτερο και πιο μεστό.

 

Πρόκειται για το πρόσφατο Album από την Σκοτεινή Πλευρά (Εισβολέας Γέλως & DJBedman)..Ο Εισβολέας μετά από τις solo δόλιες του και ο Γέλως μετά από 5 χρονια επιστρέφει δριμύτερος στο μικρόφωνο...Το Νέο Album τους με Τίτλο "Πολεμιστές Ζωής"...ηχογραφήθηκε στο Studio "396 μοίρες" από τον ALX και η εταιρία είναι: Ηχοκρατορία -  FM-Records". Το album όπως μας είπανε άργησε να κυκλοφορίσει αρκετά λόγω των αδειών που έπρεπε να παρθούν για τα κομμάτια για τα μουσικά δείγματα με την Βίκυ Λέανδρος.

Το CD Περιέχει 22 κομμάτια που θίγουν θέματα της καθημερινής ζωής, τα προβλήματα του κράτους,την σαπήλα που υπάρχει και το χάος που μας πνίγει σήμερα. Επίσης θίγει θέματα όπως η εμπιστοσύνη που δεν υπάρχει πια και το ότι όλοι πατάνε πάνω στον άλλο για να ανεβούν οι ίδιοι... Τα κομμάτια δίνουν όμως και μια θετική πλευρά μέσα στο σκοτάδι που επικρατεί...Λόγια που χτυπάνε απευθείας και σε βάζουν αμέσως στο νόημα...Υπάρχουν κομμάτια για την μουσική μας, για την ιστορία της φάσης μας και της hiphop κουλτούρας...

Πληθώρα στίχων και πολύ ωραίες παραγωγές...Καμια παρουσίαση δεν θα μπορούσε να δώσει οτι δίνει το Album...Πραγαμτικά είναι ένα CD που Αξίζει να υπάρχει στην συλλογή σας...Τέλος την μουσική παραγωγή ανέλαβε ο Εισβολέας αλλά δεν λείπει η συμβολή των djALX & djBedman με συμμετοχές από τον Τάκι Τσαν και την Εστερίνα. 

Για παραγγελία του δίσκου: http://www.fmrecords.net/fm/store_pages/album_pageGR.php?product_ID=17002646

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες