Άξεστος - ΄΄Savoir Vivre’’

axestos

Μόλις κυκλοφόρησε ο νέος, και δεύτερος προσωπικός δίσκος του Άξεστου με όνομα ΄΄Savoir Vivre’’, από το Label ‘’Στο Εργαστήρι Records’’

 

Ο Άξεστος είναι ιδρυτής και μέλος του Label από το 2010, κυκλοφορόντας τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με όνομα ‘’Δίχως Τρόπους’’ το 2016. Στην συνέχεια ακολούθησαν Albums και Singles, τόσο σε συνεργασία με το συγκρότημα του (OverDose) όσο και με άλλους ανερχόμενους ή μη καλλιτέχνες. Έξι χρόνια μετα τον δίσκο ‘’Δίχως Τρόπους’’, συνεργάζεται με φίλους, καλλιτέχνες και φίλους καλλιτέχνες ώστε να μας παρουσιάσει το καινούριο του LP (Savoir Vivre).

Ο δίσκος αυτός ανακλάει τον ήχο και την κουλτούρα του Old School Hip Hop με τα οποία ο καλλιτέχνης μεγάλωσε και διαμορφώθηκε, πράγμα που δείχνει στο αποτέλεσμα. Την μουσική του δίσκου ανέλαβαν τέσσερις παραγωγοί, μέσα σ ‘αυτούς τα δυο ακόμα μέλη του Label (Κώδικας, Φωνικός), και έπειτα ο Alen και ο The Goat (The Goat Beats). Τη μίξη αναλαμβάνει ο Κώδικας, και το Mastering του δίσκου μαζί με τον Άξεστο. Το Composition ολοκληρώθηκε από τα τρία μέλη του Εργαστηρίου (Lo-Fighters). Την Φωτογραφία και το Video του δίσκου επιμελείται ο Knot, όσο και το Art Work αυτού σε συνεργασία με την MuchaCha.

Καλή ακρόαση! 

Youtube palylist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLaLQcbKiGyDKR1G9jmdzud01TuRGSwJyu

Additional information